Teknik direktör Yalçın Önem’le yollarını ayırıp deneyimli çalıştırıcı Timur Şahinel’le anlaşan Yeşil Kırmızılı ekibimiz 3 genç yeteneği ile yollarını ayırdı. Sezon başında takıma katılan kaleci Muzaffer Alioğlu, stoper Emirhan Subaşı ve sağ açık Burak Yıldız’la görüşen yönetim karşılıklı anlaşma yoluyla yollarını ayırdı.

13 maçlık ligin ilk yarısını 7 puanla 12.sırada kapatan Yalovaspor ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla başlarken transfer görüşmelerini de aralıksız sürdürüyor. Teknik patron Timur Şahinel’in hazırladığı rapor doğrultusunda Yeşil Kırmızılı ekibimiz eksik bölgelere takviyeler yapacak.

“Teşekkürler Gençler”

Yaşanan ayrılıklarla ilgili olarak Yalovaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada,” Teşekkürler gençler. Yolunuz açık olsun. Futbol A takımı oyuncularımızdan kaleci Muzaffer Alioğlu, stoper Emirhan subaşı ve sağ açık Burak Yıldız ile karşılıklı görüşerek anlaşılmış ve takımımızdan ayrılmışlardır. Oyuncularımıza kulübümüze vermiş oldukları hizmetler için teşekkür eder bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz” denildi.

Editör: TE Bilişim