Yeşil Kırmızılı ekibin hiçbir maçını kaçırmayan Taxi Gençlik üyeleri, Yalovaspor’a daha fazla sahip çıkılmasını da istediler.

Yalovaspor’un hiçbir maçını kaçırmayan Taxi Gençlik üyeleri, “Yalovaspor’umuzun 3. Lig ve 2. Lig’de mücadele ettiği dönemlerde nasıl tribünlerdeki yerlerimizi aldıysak, bu sezon büyük zorluklar içerisinde Süper Amatör Küme şampiyonu olan ve ardından baraj maçında Altınova Belediyespor’u geçerek BAL’a çıkan takımımızın yine en büyük destekçilerinden biri biziz. İyisiyle kötüsüyle çok önemli ve kulübümüzün 50.kuruluş yıldönümü olması nedeniyle herkesin merakla beklediği 2012-2013 sezonunda takımımız ligi zirvede bitirmiştir.

50.yılımızda 50 puanla şampiyon olan Yalovaspor’umuzun bu başarısında emeği geçen başta Başkanımız Hakan Suiçmez ve yönetim kurulu olmak üzere, futbolcu arkadaşlarımız, Teknik Direktörümüz Ahmet Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ederiz. Ayrıca Yalovaspor’a verdikleri desteklerle bilinen değerli büyüklerimize de zor zamanında Yeşil Kırmızılı takımımızın yanında oldukları için kendilerine minnettarız. İnşallah Yalovaspor’umuz, eski günlerine geri dönerek yeniden ilimize gururlu anlar yaşatacaktır"
 dediler.

Editör: TE Bilişim