Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda deplasmanda Bilecik 1969 Spor’u penaltı atışları sonrasında 5-2 yenerek büyük moral bulan Yeşil Kırmızılı ekibimiz YalovA Atatürk Stadyumunda oynanan hazırlık maçını 3-1 kaybetti.

Yalovaspor teknik direktörü Mustafa Meteertem ilk 45 dakikada Suudi Arabistan ekibi karşısında yedek ağırlıklı kadroyla mücadele ederken, ikinci yarıda as oyuncularına yer verdi. 27-29 Eylül tarihleri arasında Ziraat Türkiye Kupası’nda TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak olan Yalovaspor’un bu maça kadar bir hazırlık maçı daha yapması bekleniyor.

“İlk yarıyı geride kapattık”

Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan hazırlık maçında Suudi Arabistan 2. Ligi ekiplerinden Al-Rawdhah Club Alishah ile karşılaşan Yalovaspor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz bu yarıda yedek ağırlıklı oyuncularla mücadele ederken, 19. Dakikada Ahmed Nadhri ve 26’da Abdurahman Al Garni’nin gollerine mani olamadı.

“İkinci yarının başında gol bulduk”

Teknik direktör Mustafa Meteertem ikinci yarıda as oyuncularına yer verdi. Bu 45 dakikaya iyi başlayan Yeşil Kırmızılı ekibimiz, Suudi takımının defans hattının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Ramazan Demir 48. Dakikada rakip ağları havalandırarak skoru 2-1’e getirdi. Bu golle BAL’daki ekibimiz etkisini iyice arttırdı.

Ancak Yalovaspor gol yollarında yetersiz kalınca beraberlik golü bir türlü gelmedi. Karşılaşmanın 89. Dakikasında Al-Rawdhah Club Alishah takımında sahneye çıkan Abdullah Al Khaybari kafa golüyle maçın skorunu 3-1 olarak tayin etti.

Editör: TE Bilişim