İlk olarak Devrek Belediyespor,Kastamonuspor ve Eskişehirspor A2 takımında forma giydikten sonra Beykozspor'la 2.lig ve 3.ligde profesyonel olarak forma giyen Asafcan ERKAN imza attı.22 Yaşındaki oyuncu profesyonellikten amatörlüğe dönerek Yalovaspor'un başarısı için ter dökecek.Genç oyuncu orta sahada görev alıyor.

Daha sonra imza atan oyuncu.Şeref KURU oldu.Forvet hattını güçlendirmek isteyen YalovasporBeykoz 1908 A.Ş ,Bayrampaşa ve Kepez Belediyespor formalarını giyerek profesyonel futbol yaşamını sürdüren Şeref Kuru'yla anlaştı. Beykozspor'la TFF 2.Ligde forma giyen ve oynadığı müsabakalarda başarıdan başarıya koşan 24 yaşındaki oyuncu daha sonra Beylerbeyi ve son olarak geçtiğimiz sezon Kepez Belediyespor formalarını giydi.

Profesyonel liglerde oynadığı 37 müsabakada 5 'de gol atan Şeref Kuru daha önce takımımıza imza atan ve geçtiğimiz sezon süper amatör kümenin gol kralı olan Adem Karahan ve geçtiğimiz sezon BAL liginde Yalovaspor'un gol yükünü çeken genç oyuncu Özcan Güven'le birlikte forvet hattında görev alacaklar.

Teknik Direktör Ahmet Yılmaz'ın ısrarla istediği eski öğrencilerinden olup Sarıyer formasını giyen Deniz ALKAN ve Burak Büyül'de kendilerini Yalovaspor'lu yapan sözleşmeye imza attılar.22 yaşındaki Deniz ALKAN ve 20 Yaşındaki Burak Büyük'le birlikte takımımız gücüne güç kattı. Deniz Alkan sağ kanatta görev alırken Burak Büyük'de orta sahada forma giyiyor.

Bir isimde savunmaya!Takımımız son olarak Adana Demirspor formasını giyen Çağrı Esen'e imza attırdı.Savunmanın ortasında forma giyen Çağrı ESEN daha önce Sarıyer'den transfer edilen Erdal Özel'le aynı bölgede forma giyecekler.
Editör: TE Bilişim