32 puana yükselen Gebze liderliğini sürdürürken, 28 puanlı İnegöl Kafkas Gençlikspor ve 26 puanı bulunan Altınova Belediyespor zirve takibini sürdürdü. Küme hattında değişiklik olmazken 4 puanlı Gebze Tayfunspor ve 0 puanlı Akhisar Demirspor son iki sırayı paylaştı. Bu hafta olaylı maçta galibiyetin kıyısından dönen Yalovaspor 7 puanda kalırken 12. Sıradaki yerini korudu.

Geride kalan 12. Haftanın açılış maçında şampiyonluk adayı İnegöl Kafkas Gençlikspor sahasında Osmaniye İstiklalspor’u 1-0 devirdi.

Temsilcilerimizden Yalovaspor evinde lider Gebze’yi ağırlarken uzun süre 1-0 üstün götürdüğü mücadeleden 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Kocaeli’nde Gebze Tayfunspor’a konuk olan Altınova Belediyespor ise uzatma dakikalarında bulduğu golle rakibini 1-0 devirdi.

Değirmenderespor saha ve seyircisi önünde Cankurtaran takımını 2-0 yenerek çıkışını sürdürdü. İstanbul derbisinde Feriköy rakibi Nişantaşı’nı bulduğu tek golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Haftanın en gollü maçlarından olan Kavacık- Nilüfer Belediye Futbol Kulübü maçında gülen taraf 3-2’lik skorla Bursa ekibini oldu.

Son sıradaki Akhisar Demirspor’a konuk olan Kullar 1975 Spor Yalovalı futbolcu İlker Avşeren’in 2 gol attığı maçı 4-2 kazanmayı başardı. Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta ilk yarının son hafta maçları 25 Aralık Pazar günü oynanacak.

Editör: TE Bilişim