Yalovaspor Doğancan Aynacı, Turgay An ve Sinan Uzun transferleriyle ses getirirken ikinci yarının ilk haftasında karşılaşacağı Çatalcaspor Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluğu kovalayan Kocaelispor’un genç oyuncusu Onur Öztonga ile prensip anlaşmasına vardı.

Bir diğer İstanbul ekibi Şile Yıldızspor ise Misli.com 3. Lig 4. Grupta liderlik koltuğunda oturan Kelkit Belediyespor’dan Reha Kurt ile sözleşme imzaladı. Yalovaspor’un sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu Gölcükspor ise Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk savaşı veren Van Spor Futbol Kulübü’nden Cihan Casino Siteleri 2021 Yeni Giriş Halil’i kadrosuna kattı. Öte yandan Kocaeli temsilcisinde forma giyen Oğuzhan Türkmen sezonun ikinci yarısında Misli.com 3. Lig 1. Grupta yer alan Kızılcabölükspor’da oynayacak.

Batman Petrolspor A.Ş. ise ilk yarının bitmesiyle birlikte teknik direktör Özgür Vurur ile karşılıklı olarak yollarını ayırdı.

Misli.com 3. Lig 3. Grupta Yalovaspor’un rakipleri arasında yer alan Erbaaspor aynı gruptaki Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nden Yaşar Kaan Yılmaz’la el sıkıştı.

Editör: TE Bilişim