Türkiye’nin köklü kulüplerinden Çanakkale Dardanelspor’un yanı sıra Geliboluspor, Çanakkale İl Özel İdare, Afyonkarahisarspor, Çamlıdere Şeker, Serhat Ardahanspor ve Biga Ada Spor gibi takımlarda görev yapan Mustafa Meteertem yeni sezonda Yalovaspor’un başında olacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, “Yalovaspor BAL hazırlıklarına başladı. Takımın başına Mustafa Mete Ertem’i getirdik. Daha önceden de Yalovaspor’u çalıştırmış çok tecrübeli bir hocadır. Kendisine çok güveniyoruz. Cuma günü itibarı ile takımla birlikte idmanlara başlayacak. Necdet Toker’de sportif koordinatör olarak teknik ekipte yer alacak” dedi.
“Transfer çalışmalarımız devam ediyor”
Yalovaspor’un transfer çalışmalarına da değinen Suiçmez, “Şu anda takıma 34 oyuncu katıldı. Bunlardan 13 tanesi Yalovalı. Takıma yeni takviyeler de yapacağız. Futbolcuların ve hocamızın imza törenini toplu bir törenle yapacağız. Transferlerimizi hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleşiyor. Her hangi bir sıkıntı yaşamıyoruz” diye konuştu.
“Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğiz”
Yalovaspor’un Türkiye Kupası’nda mücadele edeceğine vurgu yapan Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, “Takım idmanlara başladı. Günde 2 idmanla BAL’ın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Takım son derece hırslı ve istekli. Ayrıca Yalovaspor olarak Türkiye Ziraat Kupası’nda da oynayacağız.  Oyuncular bu anlamda da son derece motiveler” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim