2017 Eylül ayında faaliyete geçen Yalova Yıldızlar Spor Kulübü’nün açılışı görkemli bir şekilde açıldı. Acarspor Akademi ile Trabzongücü’nün birleşmesiyle oluşturulan kulübün başkanlığını Özgür Bayram yaparken, antrenör kadrosunda ise Yılmaz Kalaycı, İbrahim Ocakçı, Sinan Varol yer alıyor. Spor Caddesi üzerinde bulunan kulüp lokalinin açılışına ise AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, ASKF Başkanı Tamer Erbul, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren, TÜFAD İl Başkanı Mütahir Özliman, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ertan Arabacı, kulüp başkanları katıldı.
Açılışı gerçekleştiren Parti Milletvekili Fikri Demirel ve  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kulüp yetkililerine ve sporculara hayırlı sezonlar diledi.
“Yalova sporuna yeni yıldızlar kazandıracağız”
Yalova Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Özgür Bayram, “Biz bu kulübü Acarspor’dan ayrıldıktan sonra Trabzongücü ile beraber birleşerek kurduk. Gücümüze güç kattığımızı düşünüyorum. İsmine de Yalova Yıldızlar Spor Kulübü adını verdik. Tüzüğümüzü değiştirdik. İsim ve renk değişikliği de yaparak Yalova sporuna hizmet için kurulduk. Şuan yaklaşık 150 sporcumuz bulunuyor. 2004 ile 2011 yaş kategorileri arasında bu sporcularımız. Başta Yalova futbolu olmak üzere, diğer spor branşlarında da hizmet vereceğiz. Yeni açıldık. Şuan faaliyetlerimiz futbolla sınırlı, ama ilerleyen gülerde diğer branşları da faaliyete geçireceğiz. Voleybol, basketbol ve yüzme gibi branşları faaliyete sokacağız. Yılmaz Kalaycı, İbrahim Ocakçı ve Sinan Varol hocalarımızla beraber sporcularımızı en iyi şekilde yetiştireceğiz. Kulübümüzün kurulmasında bize yardımda bulunan başta siyasilerimiz olmak üzere, il spor müdürlüğümüze, Yalovaspor başkanlığına, diğer kulüplerimizin başkanlarına, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Ayrıca Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onlar bize ne kadar destek verirse biz de Yalova sporuna her branşta başarılı sporcular yetiştireceğimize inanıyorum. Büyüyerek devam edeceğiz. Bir yıl içinde hedefimizi ikiye katlamak istiyoruz. Yani 300 sporcuyu Yalova sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Yalova’da iyi işler yapacağımıza olan inancımız tam” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim