Geçen sezon Süper Ligin kapısından dönen ve bu yıl TKBL’de Play-Off savaşı veren HDI Sigorta Yalova VİP işletmeciliğini Görkem Gültekin’in yaptığı Attaa Pizza Burger’de buluştu. Moral yemeğinde Genel Menajer Alper Erin, Başantrenör Furkan Sağlık, teknik ekip ve oyuncular yer aldı.

“Yalova’nın perilerine başarılar diliyorum”

Sporun her zaman destekçisi olduklarını belirten  Attaa Pizza Burger işletmecisi Görkem Gültekin, “Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden HDI Sigorta Yalova VİP basketbol takımımızı ağırladık. Ekibimizi misafir ettiğimiz için çok mutluyuz. Yalova’mızın takımına başarılar dilerim. İnşallah istediği gibi başlayamadığı ligin geri kalan haftalarında güzel sonuçlarla bizleri gururlandıracaklardır” şeklinde konuştu.

“Atta Pizza&Burger ailesine teşekkür ediyorum”

Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Görkem Gültekin ve ekibine teşekkür eden HDI Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin, “Ligde çıkış maçı olarak gördüğümüz Karşıyaka Çarşı Koleji müsabakası öncesinde moral yemeğinde buluştuk. Teknik ekibimizden sporcusuna kadar birlik ve beraberliğimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim