Geçtiğimiz günlerde Sakarya’da gerçekleştirilen özel turnuvada ringe çıkan Efe Boks Kulübü’nden Hiranur Turhan rakiplerini bir bir dize getirerek adeta babası Yüksel Turhan’ın izinden gidiyor. Henüz 9 yaşında olan minik sporcunun gelecek yıllarda ilimiz ve ülkemiz adına önemli başarılara imza atması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda Yalova’yı katıldığı her organizasyonda başarıyla temsil eden Efe Boks Kulübü, altyapısına önemli yatırımlar yaparak geleceğin şampiyonlarını çıkartmak istiyor.

“Boks Tutkunlarını Efe Boks’a Davet Ediyorum”

Kulüplerinin boks yapmak isteyen herkese açık olduğunu belirten başarılı antrenör Yüksel Turhan, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da Allah’ın izniyle pandemi sürecini atlatır atlatmaz ringlerde sporcularımız madalyalara ambargo koyacaktır. Yalova Efe Boks Kulübü’nde herkese spor yapma imkanı sağlıyoruz. Her yaştan insanı kulübümüze bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Yeni Şampiyonlar Yetiştireceğiz”

Efe Boks Kulübü’nün genç başkanı Umut Tutuğ, “Efe Boks Kulübü’nde tecrübeli hocamız Yüksel Turhan yönetiminde çok iyi antrenmanlar yapan sporcularımız, 2021 yılında da madalyalar kazanacaktır. Kulübümüzden ringlere şampiyon yetiştiriyoruz. Hocamızın da dediği gibi; her yaştan insanı kulübümüze davet ediyor ve boksla tanıştırmak istiyoruz” diyerek sözlerine nokta koydu.

Editör: TE Bilişim