Çanakkale Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 25-19, 25-18 ve 25-20’lik setlerle 3-0 kazanırken temsilcimiz ligde kalmayı son haftaya bıraktı.

Büyük umutlarla gittiği Çanakkale’de Çiftlikköy’ün sultanları, Yeşilbayramiç karşısında ummadıkları bir mağlubiyet aldı.

Gözlerin Çanakkale’de kulakların ise İnegöl’de olduğu 21. Haftada hem Çiftlikköy Belediyesi hemde amansız takibini sürdüren İnegöl Gençlikspor haftayı mağlubiyet ile kapattılar.

Çanakkale Spor Salonunda oynanan mücadeleye ev sahibi takım hızlı başladı ve mücadelenin ilk setini 25-19 kazanarak setlerde durumu 1-0 yaptı. Mücadelenin ilk setindeki etkili oyununu 2. sete de yansıtan Yeşilbayramiç bu setten de 25-18’lik skorla galip ayrılarak skoru 2-0’a getirdi ve avantajı eline aldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın 3. ve son setini de 25-20 kazanan ev sahibi takım salondan 3-0 galip ayrılmasını bildi.

“Dananın kuyruğu son haftada kopacak”

2012-2013 sezonunda Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, ligin bitimine 1 hafta kala Çanakkale deplasmanında karşı karşıya geldiği Yeşilbayramiç’e 3-0 yenilerek 11 puanda kaldı ve 10. sıradaki yerini korudu.

Haftanın diğer müsabakasında ise İnegöl Gençlikspor evinde İstanbul ekibi Silivrispor’a 3-0 yenilince Çiftlikköy’ün sultanları rahat bir nefes aldı.
Editör: TE Bilişim