Esenköyspor:2 Yeşilovaspor:6
1.Amatör Küme B Grubunun 9. Haftasında form düşüklüğü yaşayan Esenköyspor ile ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Yeşilovaspor kozlarını paylaştı. Esenköy’de oynanan  karşılaşmada 2-0 geriye düşmesine karşın konuk ekip maçtan kopmayarak sahadan 6-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Son 4 maçından galibiyetle ayrılan Yeşilovaspor’a 3 puanı ise Aydın Korkmaz (2), Ferdi Gedik (2), Tayfun Özdemir ve Orhan Boran’dan geldi. Evinde oynadığı maçlarda ikinci yenilgisini alan Esenköy’ün sayıları ise Sedat Tuna’dan geldi.
Ev sahibi avantajıyla maça çok iyi başlayan Esenköyspor 10 ve 23. Dakikalarda Sedat Tuna’nın golleriyle bir anda 2-0 üstünlüğü yakaladı. Ancak oyundan kopmayan Yeşilovaspor 30.dakikada Aydın Korkmaz, 35’te ise Ferdi Gedik’in golleriyle 2-2’lik eşitliği yakaladı. İlk yarının bitimine dakikalar kala konuk ekipte Aydın Korkmaz bir kez daha sahneye çıkarak takımının devre arasına 3-2 üstün girmesini sağladı.
İkinci yarıya moralli başlayan Yeşilovaspor 50’de Ferdi Gedik’le farkı 2’ye çıkarttı. Kalan bölümü rahat oynayan Turan Çağlar’ın ekibi 67’de Tayfun Özdemir ve 78. Dakikada ise defans hattının önemli oyuncusu Orhan Boran ile goller bularak maçı 6-2 kazandı.

Editör: TE Bilişim