11 maçlık maratonun ardından Taşköprü ve Hersekspor 17’şer puanla dört ve beşinci sırayı alırken, 16 puan toplayan Sugören Gençlerbirliği altıncı, 15 puanlı Teşvikiye Belediyespor yedinci, 14 puanı bulunan Safranspor sekizinci, 10 puanlı Çiftlikköy Belediyespor dokuzuncu ve 9 puanı bulunan Esenköyspor da onuncu sırada kendine yer buldu. Küme düşme hattını ise 4 puanlı Çavuşçiftliği Kültürspor ile puanı bulunmayan Acarspor oluşturdu.

İlk yarının son haftasının açılış maçında Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Çavuşçiftliği Kültürspor ile Hersekspor karşı karşıya geldi. Altınova derbisini konuk ekip 4-2 kazanmayı başardı. Amatör Saha-1’de Safranspor’a konuk olan lider Yeşilovaspor mücadeleden 5-0 galip ayrıldı. Esenköyspor’a konuk olan son şampiyon Negmar Tavşanlı Belediyespor 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi 4-3 kazanmayı başardı.

Teşvikiye Belediyespor ile Taşköprüspor zorlu 90 dakikadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Şampiyonluk adayı Çınarcık Belediyespor Amatör Saha-1’de Sugören Gençlerbirliği engelini 5-0’lık skorla aştı. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Çiftlikköy Belediyespor rakibi Acarspor’u 8-1 gibi farklı skorla mağlup etmeyi başardı.

Editör: TE Bilişim