10. haftanın ardından 26 puanlı Yeşil Mavili ekibi 25’er puana sahip son şampiyon Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor takibini sürdürüyor. Bu üç takıma en yakınlaşan ise 16 puanla Sugören Gençlerbirliği ve Taşköprüspor oldu. Küme düşme hattında değişiklik olmazken 4 puanlı Çavuşçiftliği Kültürspor ile puansız Acarspor son iki sırada yer aldı. Bu iki takımın üstünde 7 puanlı Çiftlikköy Belediyespor bulunuyor.

Geride kalan haftanın açılış maçında Negmar Tavşanlı Belediyespor evinde gol şov yaptığı mücadelede Çavuşçiftliği Kültürspor’u 10-1 gibi farklı skorla devirdi. Son sıradaki Acarspor’a konuk olan şampiyonluk adayı Çınarcık Belediyespor rakibini 10-0 mağlup etti. 2023’ün Süper Amatör Kümedeki ilk maçında Sugören Gençlerbirliği evinde Teşvikiye Belediyespor’a 2-0 boyun eğdi. Esenköyspor ise sahasında Taşköprüspor ile 1-1 berabere kaldı. Altınova’da oynanan müsabakada Hersekspor ile Safranspor zorlu 90 dakikada eşitliği bozamayarak sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. 10. Haftanın kapanış maçında Yeşilovaspor evinde Çiftlikköy Belediyespor engelini 4-1’lik skorla aşmayı başardı.

Süper Amatör Kümede ilkyarının son haftasında Teşvikiye Belediyespor-Taşköprüspor, Çavuşçiftliği Kültürspor-Hersekspor, Safranspor-Yeşilovaspor, Esenköyspor-Negmar Tavşanlı Belediyespor, Çınarcık Belediyespor-Sugören Gençlerbirliği ve Çiftlikköy Belediyespor-Acarspor maçları oynanacak.

Editör: TE Bilişim