2003 doğumlu ve 1.85 boyundaki genç oyuncu, 2021-2022 sezonunda Galatasaray’ın pilot takımı olan TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Niğde Anadolu takımının formasını 19 kez giydi.

Okan Buruk gözetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayan Galatasaray’da Yiğit Demir’le birlikte Hamza Yiğit Akman, Ali Turpan, Berk Kızıldemir, Beknaz Almazbekov, Emirhan Kayar, Eren Aydın, Metehan Baltacı, Efe Akman’te davet edilirken Yalovalı oyuncunun sergilediği performans dikkat çekti.

Öte yandan Sarı Kırmızılı ekip Avusturya'daki birinci etap kamp çalışmaları ve maç programı belli oldu. Sarı Kırmızılılar, 7 Temmuz Perşembe saat 14.00'te sponsoru Türk Hava Yollarına ait özel bir uçukla Avusturya'nın Graz kentine gidecek. Oradan da karayoluyla Bad Waltersdorf kasabasına geçecek ve ilk çalışmasını yapacak. 19 Temmuz'a dek burada birinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray, 4 hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör Okan Buruk’un Yiğit Demir’le birlikte birçok genç oyuncuyu da Avusturya kampına götürmeyi düşündüğü öğrenildi.

Editör: TE Bilişim