Ramazan Bayramı sonrasında 2. Etap çalışmalarına başlayacaklarını belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yılmaz,” Yeteneklerinden ve iyi niyetlerinden asla şüphe duymadığımız genç bir oyuncu topluluğu ile birinci etap çalışmalarımızı tamamladık. Bayramın hemen ertesinde ikinci etap hazırlık çalışmalarımıza başlayacağız.30 kişilik ve çoğu çok genç bir oyuncu topluluğu ile kampa girdik.Kamp sonunda kadromuzu 22 kişiye indiriyoruz.İkinci etap çalışmalarımızda hazırlık müsabakaları da oynayarak takımımı lige hazır hale getireceğim. Her gün iki antrenman yaparak güç depoladık. Antrenmanlarımız eğlenceli fakat bir o kadar da yorucu geçti.

Takım olarak oyuncularımız birbirleriyle kaynaştı.Takımdaşlık duygusu gelişti.Fakat çok eksiklerimiz olduğunu da kamp döneminde gördük.Bu nedenle takıma kesinlikle takviye düşünüyorum.Konuyu genel koordinatörümüz Kartal Tekin ve başkanımız Tamer Erbul'la da görüştüm.Onlarda takviye konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttiler. Yalovaspor'da oynadığım dönemde çok zor şartlara rağmen unutulmaz başarılar elde ettik. Şimdi kulübün şartları çok daha iyi.Mükemmel diyebileceğim tesisleriyle,antrenman sahalarıyla en azından Bank Asya kulübü olmamız gerekirken bugün süper amatör kümede mücadele etmek zorunda olmamız beni gerçekten çok üzüyor.

Oyuncularımızda bunun farkındalar.Yarışmacı bir takım kurguluyoruz.Yalovaspor'un kaybedecek bir dakikası bile yok.Kesinlikle başarılı olmak zorundayız! Yalovaspor'un her sezon sil baştan takım yapma lüksü yok.Bu nedenle bu sezon transfer ettiğimiz ve takımımızda mevcut bulunan oyuncularımızla oturmuş bir takım kurgulamak için çalışacağız.Gelecek sezon bir kaç nokta transferle profesyonel lig şansımızı zorlamak istiyoruz.Kaliteli ve genç oyuncularımız var.Şimdi bir kaç tecrübeli oyunculardan oluşan takviye ile lige hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. 

Yardımcı antrenörümüz Ramazan Boşnak hocamız görevine başladı. Özelikle kalecilerimiz için büyük bir şan olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’da çok başarılı bir sezon geçirdi. Önceki senelerde Beykoz'da başarıdan başarıya koştuğumuz Ramazan Hocamızın oyuncularımıza önemli katkılar sağlayacağına da inanıyorum. Yalovaspor öz kaynaklarından bir çok oyuncuyu kampta görmek istedim. Her zaman söylediğim gibi oyuncunun yaşı ne olursa olsun eğer inanıyorsam ve bende güven oluşturmuşsa forma veririm. 

Gözüm öz kaynak düzenimizin üzerinde olacak. Oradan her an oyuncu davet edebilirim. Öz kaynak oyuncularımızdan tek isteğim hocalarının istediklerini gerçekleştirsinler ve çok çalışsınlar. 10 günlük çalışma sürecimizde camianın içinde bulunduğu hava beni çok umutlandırdı. Başkanımız ve yönetim kurulumuz çok çalışıyorlar. Onlardaki inanç bizi de motive ediyor. Mükemmel bir kamp ortamı sağladılar. Şehirdeki camianın önemli isimlerinden gördüğüm destek için de teşekkür ediyorum. Başarılar taraftarın coşkusuyla anlam kazanıyor ve kalıcı oluyor. 

Yalovaspor taraftarına hayranım. Oynadığım dönemlerde inanılmaz destek oldular ve namaglup şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi oldular. Taraftarımız bize güvensin ve Yalovasporluluklarını göstersinler. Tribünlerde adeta oyuncularımızla beraber koşsunlar. Desteklerini hissetmek istiyoruz.Yalovaspor'u layık olduğu balarılı günlerine döndürmek için taraftarımızın desteği çok önemli.Hep beraber başaracağız.Gerçek takım sevgisi için hangi ligde oynadığının önemi olamaz!Önemli olan bu takımın çıkışında taraftarın desteğini vererek başarıyı sahiplenmesidir.Yalovaspor'un taraftarının,Taxi Gençliğin gereğini fazlasıyla yapacağına inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilişim