Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, ”Saygı değer spor severler acısı ile tatlısı ile bir yılı daha geride kalmak üzere taktir edersiniz herkes kendi özel yaşantısı olsun iş hayatı olsun iyi ve kötü bir yıl yaşamış olabilir, ama bütün bunların içinde bir gerçek her zaman önümüzde durur. Ömrümüzden bir yıl daha gittiği değerli spor seveler bu gerçeği hiç kimse inkar edemez kimimiz geçmişten ders çıkartırız. Kimimiz ise çıkartmayız ama her geçen gün bir şeyler bildiklerimize katarız. Ben buna inanırım inanmayanız olur bunu da saygı ile karşılarım.

Bizler spor bireyleri olarak sorumlu olduğumuz alanlarda eksiklerimizin giderilmesi hususunda sürekli olarak ilgili kurum ve kuruluşlar ile aynı zamanda kimin alanına ne giriyorsa spor adına iyi şeyler olsun diye sizlerin adına sizlerin daha iyi koşullarda spor yapabilme adına ilgililerden bir şeyler istemekteyiz. Tahmin edersiniz ki bizler eksikleri gördüğümüz de bunu bir sorun olarak görür ve ilgililere anlatırız. Bundan sonrası bize takip düşer ilgili kurum veyahut kuruluşlara yapmak. Bizler Futbol Tertip Komitesi olarak elimizdeki imkanlar doğrultusunda sizlere hizmetlerin en iyisini vermek adına her şeyi yaptığımız inancını taşıyoruz.

Malum bu süreç içinde eksiklerimiz mutlaka olmuştur. Bunu bizler gidermek için uğraşlarımız lobiler vardır. Değerli spor severler 2012 yılında spor ve sağlıkla tüm kötü günlerin geride kalarak 2013 yılına sağlık sıhat huzur ve mutluluk getirmesini diler inşallah sporda şiddetinde son bulduğu bir yıl olmasını temenni ederken bütün spor camiasına  Yalova halkına huzur ve mutluluk dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim