Sezon başında hak edenin şampiyon olmasını söylediğine vurgu yapan Yılmaz, “Hak eden taraf biz olduk ki kupayı kaldırdık. Şimdi ise önümüzde Altınova Belediyespor maçı var. Bu maçı kazanarak Yalovaspor’u BAL’a taşımak istiyoruz. ancak şunu söylemeliyim ki Yalovaspor’un hak ettiği yer burası değildir” dedi.

Hafta sonunda oynanacak Altınova Belediyespor ile Yalovaspor arasındaki play-out maçı öncesinde Yeşil Kırmızılı ekip maçın oynanacağı Yalova Atatürk Stadyumunda zorlu maç öncesinde son provasını yaptı.

Teknik Direktör Ahmet Yılmaz yönetiminde tam kadro olarak çalışan Yalovaspor’da oyuncuların hayli moralli ve hırslı oldukları ise göze çarptı.

Bir sezonluk başarının bir karşılaşmaya bağlı olmasına karşı olduğunu ifade eden Yalovaspor Teknik Direktörü “Fantom” lakaplı Ahmet Yılmaz,” Sezon başında sadece hak edenin şampiyon olmasını istediğimi söylemiştim. Demek ki hak eden taraf bizmişiz. Ligi şampiyon olarak tamamladık. Ancak önümüzde Altınova Belediyespor ile önemli bir maçımız var. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması sevindirici. Ayrıca oyuncularımın moralleri ise üst seviyede. Bizim bu karşılaşmaya inancımız tam.

Genç bir kadromuz var. Bu oyuncu profilinin iyi mi yoksa kötü mü olacağını hafta sonunda ki müsabaka belirleyecek. Ancak yönetimimizin de yapması gerekenler var. Şunu söylemeliyim ki bir sezonluk başarının bir müsabakaya bağlanması bence çok yanlış. Biz şampiyon olduk ve başarı elde ettik. TFF’nin bu yanlışı sadece bizim için değil diğer tüm takımlar adına düzeltmesi gerekir. Hafta sonunda daha çok arzu eden istekli olan ve iyi oynayanın kazanmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim