Kıran kırana mücadelelere sahne olan bu haftanın ardından namağlup iki takım Fenerbahçe Göksel Çelik ve Galatasaray Tunç Holding zirveyi paylaşmayı sürdürdü. Küme düşme hattında ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve TSK Rehabilitasyon Merkezi ile ligden çekilen Ceylanpınar BESK oluşturdu.

2 galibiyette kalan HDİ Sigorta YOSK ise bu haftayı on birinci sırada noktaladı.

Ligin en sürpriz takımı Tosyalı İskenderun bu haftayı 20-0’lık Ceylanpınar BESK galibiyeti ile kapattı. Gazişehir Gaziantep evinde konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 61-58 devirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olan zirvenin ortaklarından Galatasaray Tunç Holding evine 72-61’lik galibiyetle döndü.

Ligde kalma savaşı veren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olan Fenerbahçe Göksel Çelik rakibini 86-67 devirmeyi başardı. Pendik Belediyesi ESK evinde TSK Rehabilitasyon Merkezi’ni 74-45 gibi farklı skorla mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden Beşiktaş saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Bağcılar Belediye engelini 68-59’luk skora aştı. Bu haftanın kapanış maçında Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayan HDİ Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü parkeden 68-61’lik yenilgiyle ayrıldı. Ligde dokuzuncu hafta maçları 26 ve 27 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim