2012-2013 sezonunda ilimizi Tekerlekli Basketbol Süper Liginde temsil edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde sponsor arayışı başlıyor. YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, 27 Ağustos pazartesi gününden itibaren sponsor arayışlarına başlayacaklarını takımlarına destek vermek isteyen firmaları kulübe davet ettiğini söyledi.

2 yıldır Tekerlekli Basketbol Süper Liginde başarılı sezonlar geçirdiklerini ancak bu yıl maddi sorunlarla daha fazla boğuştuklarını belirten Erkoç, maddi zorluklar neticesinde Ömer Gürkan, takımdan ayrılarak Ankara Yenimahallespor’a transfer olduğunu diğer oyuncularıyla da diğer takımların yakından ilgilendiğini belirtti.

Yalova’nın takımı olduklarını Yalova’nın adını gittikleri her yerde duyurduklarını  dile getiren Erkoç, gelecek destek ile Yalova’nın adını başarılı ile temsil etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sponsor arayışına pazartesi gününden itibaren başlayacaklarını belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Şuanda maddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bir sponsorumuz yok. Bununla ilgili girişimlerimize pazartesi günü başlayacağız. Kulübümüz maddi yüklerini kaldıramaz oldu. Bu sebepten dolayı oyuncumuz Ömer Gürkan’ı kaybettik. Diğer oyuncularımızı da kaybetme noktasındayız. Ciddi bir sponsor bulursak rahatlayacağız. Hem sponsorumuzun hem de Yalova’nın adını başarı ile temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim