Play-Off hedefiyle Süper Ligde savaşan ayrıca ülkemizi Avrupa kupasında da temsil edecek olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz hem uzun süredir aradığı galibiyete ulaştı hem de yorucu maç programında bir nebze olsun dinlenmiş oldu.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü sezon başında ligden çekilen Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nü 20-0’lık skorla mağlup etmiş oldu. Elde ettiği bu hükmen galibiyetle bu sezon Süper Lig’deki üçüncü galibiyetine de ulaşan yeşil-kırmızılı takımımız, üst üste aldığı yenilgilerin ardından biraz da olsa moral depoladı.

2022-2023 sezonuna 70-59’luk Balıkesir Büyükşehir Belediyesi galibiyeti ile başlayan YOSK sonrasında Pendik Belediyesi Anadolu Yakası’nı 77-70, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne 69-61 yenilmişti. TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü’nü 66-48’lik skorla geçen Süper Ligdeki temsilcimiz son şampiyon Fenerbahçe Göksel Çelik’e 85-53 boyun eğerken, Bağcılar Belediyesi’ne 66-58, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne 79-63 ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne 68-61’lik skorla yenilmişti. Temsilcimiz geçtiğimiz hafta ise uzatmaya giden maçta Tosyalı İskenderun takımına deplasmanda 105-69 mağlup olmuştu.

10. haftayı 20-0’lık hükmen galibiyetle kapatan YOSK ilk yarının kalan haftalarında Galatasaray Tunç Holding, Gazişehir Gaziantep ve Beşiktaş’la kozlarını paylaşacak.

Editör: TE Bilişim