Temsilcimiz bu hafta lider Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ağırlayacak. Bu sezon şampiyon olmak isteyen YOSK rakibinden hem rövanşı hem de liderliği almak istiyor. İki takım 24 Nisan Salı günü saatler 13:00’ı gösterdiğinde Yalova Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak.

Sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 69-64 kazanmıştı. Kritik mücadele öncesinde iki takımda 18 galibiyet ve 1 yenilgi alırken, Urfa ekibi averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Son 10 maçından galibiyetle ayrılan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü tüm hazırlıklarını yapıp şampiyonluk maçı için kampa girdi.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Salı günü bizleri çok güzel bir maç bekliyor. Hedefimiz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni evimizde yenip hem rövanşı almak hem de zirveye yerleşmek istiyoruz. Şampiyonluk parolasıyla başladığımız bu yolda ait olduğumuz Süper Lige birincilik kupası ile yükselmek istiyoruz. Takım olarak kenetlendik. İnşallah taraftarımızın da desteği ile Pazar günü galip geleceğiz. Tüm Yalovalıları şampiyonluk maçını davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim