Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever, şehrin ve taraftarların kendilerine güvenmesini isterken Yalovaspor sevdalılarına layık oldukları başarıyı göstereceklerini söyledi. Yurtsever, 4-1 kaybettikleri Erokspor maçını da değerlendirdi.
Erokspor karşısında çok kötü bir statta oynadıkları belirten Yurtsever,” Erokspor maçının değerlendirmesine geçmeden önce maçın oynandığı stat diyemeyeceğim saha ile ilgili söyleyeceklerim var. Takımların trilyonluk bütçeler yaparak profesyonel lige çıkmak için yaptığı harcamalar neticesinde tüm ciddiyeti ile hazırlanıp beklenti içerisinde mücadele ettiği bölgesel ligin parkın içinde küçücük bir sahada futbolcunun sağlığını hiçe sayarak oynattığı maçta Futbol Federasyonu’nun bu lige hiçte ciddi bakmadığı kanısındayım. Saha çizgileri ile tellerin ve telleri tutan demir direkleri arası 1 metre. Bu 1 metre içerisinde yan hakem mi koşacak teknik direktörler takımlarını sevk idaremi edecek belli değil. Daha önce maçlarını Bayrampaşa Belediye Stadında oynayan rakip takım yöneticilerine neden bu sahayı seçtiklerini sorduğumuzda büyük sahada iki hafta üst üste yenildiklerini onun için daha önce hiç maç oynamadıkları bu sahayı seçtiklerini söylediklerinde hayretler içerisinde kaldık. Bence tüm bütçesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan devletin tüm imkanlarını kullanan bir takımın böyle bir gerekçeye sığınmamasını arzu ederdim. Maça gelince sahaya geldiğimizde tüm motivasyonumuz olumsuz yönde etkilendi. Kötü oynadık buna rağmen her an maça ortak olacak pozisyonlar yakaladık değerlendiremedik. Fazla gerekçeye sığınmak bahaneler bulmak benim tarzım değil. Eğer ben Yalovaspor ile anlaşmış isem onun tüm şartlarını kabul etmiş olmaktayım.  Yalovaspor’un tüm menfaatleri benim için ön planda gelir benim teknik ekibimdeki tüm antrenör arkadaşlarımda özveri ile çalışıp hiç bir bahane üretmemektedirler. Hepsini alnından öpüyorum futbolcularıma gelince hepsi birer karakter abidesi adam gibi adam ve iyi futbolcular Yalovaspor için her türlü fedakarlığı yapmaktadırlar onlarda hiçbir gerekçenin arkasına sığınmamaktadırlar” dedi.
Aldığımız neticelerden ders çıkartıyoruz diyen tecrübeli teknik adam,” Tüm ekip aldığımız kötü neticelerden ders çıkartıp Yalovaspor halkına ve Yalovaspor sevdalılarına layık oldukları başarıyı göstereceğimize kendi aramızda ant içtik. Yeni bir ekibiz daha ligin başındayız 21 maç daha oynayacağız bizlere güvenin layık olduğumuz yerde ligi tamamlamak arzusundayız. Bu hafta oynayacağımız maç bizler için büyük önem taşımaktadır hem puan hem prestij hem de strateji açısından çok önemli bir maç mutlak üç puan parolası ile sahadaki yerimizi alacağız son sözüm Yalovaspor taraftarlarına bize güvenin o kadar. Ancak Yalova şehrinin Yalovaspor’a sahip çıkmamasını da çok manidar bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Editör: TE Bilişim