Yalova Sinema Sevenler Derneği'nde gerçekleştirilen ve 32 sporcunun katıldığı organizasyon büyük çekişmeye sahne oldu. Birbirinden güzel müsabakaların oynandığı turnuvada final maçından önce, 3.'lük karşılaşması vardı. Sercan Çetinbağ ile Sinan Aykut arasındaki nefesleri kesen mücadeleden 7-6 galip ayrılan Sercan Çetinkaya, üçüncülük kürsüsüne çıktı. Sinan Aykut ise dördüncülükle yetindi.

Final müsabakasında ise Alaatin Kıran ve Ferdi Akgün karşılaştı. Bu yıl 8.’si düzenlenen Geleneksel Amerikan Bilardo Turnuvasının finalinde Alaattin Kıran, rakibine üstünlük kurarak, molaya 4-3 önde girmeyi başardı.

Molanın ardından devam eden müsabakada Alaatin Kıran 6-4 öne geçmesine karşın Ferdi Akgün durumu 6-5’e getirdi. Ancak toparlanan Kıran rakibini 7-5 devirerek şampiyonluğu kazandı.

Final müsabakasının ardından yapılan ödül töreninde Yalova Sineme Sevenler Derneği yetkilisi Nurten Akbaş, turnuva şampiyonu Alaattin Kıran’a, 2. Olan Ferdi Akgün’e, 3. Olan Sercan Çetinbağ’a ve turnuva 4.’sü Sinan Aykut’a kupalarını verdi.

Editör: TE Bilişim