Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Yalova VİP’in düzenlediği Zafer Turnuvası’nda şampiyonluğa Edremit Belediyesi Güre Spor Kulübü ulaştı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda 8-10 Eylül tarihleri arasında oynanan maçlar sonrasında Balıkesir temsilcisi şampiyonluk sevinci yaşadı. Zafer Turnuvası’nda Yalova VİP’in yanı sıra Edremit Belediyesi Güre Spor, Tekirdağ Enerji ve Ses Okulları 55 Gençlik takımları mücadele etti.
İlk 2 günü galibiyet ile kapatan ev sahibi Yalova VİP ve Edremit Belediyesi Güre Spor final karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Balıkesir temsilcisi 49-46 kazanarak şampiyon olurken, Yalova ekibi ikinci, Ses Okulları 55 Gençlik üçüncü ve Tekirdağ Enerji ise dördüncü olarak turnuvaya nokta koydu.
 Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, “İlimizde güzel bir organizasyon düzenledik. Katılan takımlara teşekkür ediyorum. Şampiyon olan Edremit Belediyesi Güre Spor’u tebrik ediyorum. Takım olarak ilerleyen günlerde tam anlamıyla hazır hale gelip lig maratonuna başlayacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim