Nurettin İnan’a bir teşekkürde Kocaeli’nin Demokrat Gazetesi yazarlarından Zeki Kaya’dan geldi. Kaya köşe yazısında Oflu Nurettin’in Kocaelispor’a malzeme desteği bulunmasından mutlu olduğunu dile getirdi ve eski günleri de anlatan Oflu'nun Vefası başlıklı bir yazı yazdı. 

İşte o yazı ;
Oflu'nun Vefası !
Güncel gelişmelerin önceliği nedeniyle aklımızda kalan bir güzelliği, sizlerle paylaşalım.
75’li yıllarda saygı ve rahmetle andığımız sevgili Sabri Kiraz hocamız döneminde Kocaelispor’da birlikte oynadığımız, yorulmak nedir bilmeyen ve durdurulması çok güç müthiş bir sol açık!
Dostluğumuzun hep sürdüğü, yıllar sonra karşılaşsak bile sanki bir gün önce ayrılmışız gibi birbirimize sıcak davrandığımız ‘Oflu’ lakabını kendisine yakıştırıp adını bile neredeyse unuttuğumuz sevgili arkadaşımız Nuri!
6 Eylül, UEFA A Güncelleme Kursu’nun sondan bir önceki günü Erzurum’dayım ve saha çalışmalarından döndüğümde, cep telefonumda Oflu’nun cevapsızını gördüm.
Arama düğmesine basıp özlediğim sesini duyduğumda, “Zeki, Kocaelispor için malzeme yaptırdım. Senin Ereğli’de olduğunu biliyorum. Mümkünse birlikte olalım, malzemeleri Kocaelispor’a verirken” dedi.
Oflu’nun sesini her duyduğumda aldığım keyfin katlanarak sesime yansımasını düşünün bir!
Ben de kendisine, bir gün sonra Erzurum’dan döneceğimi zaman uyarsa, birlikte gitmekten çok mutlu olacağımı söyledim.
Sonuçta daha erken gerçekleşen buluşmaya katılamadım ama Yalova’da hala yürekleri Kocaelispor için çarpan eski Beşiktaşlı ve Kocaelispor’da da birlikte oynamaktan onur duyduğum Tuğrul ağabeyimizle, Oflu Nuri kardeşimiz olmasının hazzını taaa Erzurum’da yaşadım.
Sağ olasın Oflu kardeşim!
Allah işini rast getirsin!

Editör: TE Bilişim