Yalova’ya gelen Şaylan, Atakent Hastanesi’nde Atakent Hastanesi VİP Gençlik ve Spor Kulübü’nde Şube sorumlusu ve Antrenör Murat Yapıcı, Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sponsor Başkanı Uz. Dr. Ali Övet’in de katıldığı tören ile sözleşmeye imza attı.

1972 doğumlu tecrübeli basketbolcu en son olarak Samsun temsilcisi Canik Belediyesi’nin formasını giydi. VİP Atakent Hastanesi Gençlik ve Spor Kulübü Nermin Karul Türkoğlu’nun ardından 2. oyun kurucusunu Ebru Zeynep Şaylan’ı transfer ederek yaptı. Avrupa’da da Ebru Zeynep Şaylan’ Hollanda ve Almanya’da ki liglerde de mücadele etti.

Ebru Zeynep Şaylan, Marmara Üniversitesi Spor Akademisini bitirirken Beden Öğretmeni olarakta görev yapıyor.

Fenerbahçe, Yıldırım Bosna, SEKA gibi takımlarda oynayan Ebru Zeynep Şaylan basketbol hayatını Yalova’da sürdürecek olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sponsor Başkanı Uz. Dr. Ali Övet,” Oyun kurucu mevkiini tecrübeli Ebru Zeynep Şaylan’ı transfer ederek güçlendirdik. Onun takımımıza güç katacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim