21-25 Ekim tarihleri arasında THF Erkekler Hentbol 2.Ligine Yükselme Maçları anlamı taşıyan ve Bursa’da gerçekleşecek olan Bölgesel Amatör Lig maçlarına hazırlanan Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nün hentbol takımı ile üç ayrı bölümden oluşan bir karşılaşmayla Beykoz temsilcisiyle lig maçları öncesinde deneyim kazanmış oldu.

İlk etapta yıldız-genç takımlar karmaları mücadele ederken Beykoz Belediyesi GSK takımı bu bölümü 8-6 üstünlükle kapattı.

İkinci etapta ise Bölgesel Amatör Ligde oynayacak A Takım kadrosu ve Beykoz Belediyesi GSK Genç Takımı arasında yirmişer dakikadan iki devreli oynandı. Müsabakada ilk 20 dakikadan 11-9 Beykoz Belediyesi GSK Takımı üstün ayrılırken, ikinci devredeki güzel oyunu ile oyunda dengeyi sağlayan temsilcimiz devreyi 11-8 karşılaşmayı ise 20-19 üstünlükle kapattı.

Zirve’ye başarılar dileyen Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Altyapı Takımlar Sorumlusu Çetin Tiryaki her iki takım için de iyi bir hazırlık maçı geçtiğini söylerken, “Yalova Zirve Gençlik Spor Kulübü’nü ve değerli Antrenör arkadaşım konuk etmekten mutlu olduk. Oldukça tempolu ve çekişmeli maçlar geçti. Değerli dostlarımıza Bölgesel Amatör Lig müsabakalarında başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olup THF Hentbol 2.Ligine çıkarlar. Yalova Zirve SK Takımı bundan böyle bizim dost ve kardeş takımımız konumunda olacak ” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim