Sarı-Siyahlılara galibiyeti getiren goller Ünsal(2) ve Selçuk’tan gelirken, konuk ekip Termal Belediyespor’un sayılarını ise penaltıdan Aytaç ve Yusuf kaydetti. Çınarcık Beleidyespor’da . dakikada Metin ve 70. dakikada Selim gördükleri kırmızı kartlarla oyun dışında kaldılar.

 Çınarcık Sahasında oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başlarken ilerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan konuk ekip Termal Belediyespor 25. dakikada geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen tecrübeli isim Aytaç, meşin yuvarlağı Çınarcık fileleriyle buluşturarak skoru 1-0 yaptı.

Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan Çınarcık Belediyespor, mücadelenin 45. dakikasında geliştirdiği atakta Serkan Zenginler’in sert şutunda kaleciden dönen topu önünde bulan Ünsal’ın meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmasıyla durumu 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısına iyi başlangıç yapan Yeşil-Beyazlı konuk ekip yeniden öne geçmek için Çınarcık Belediyespor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 60. dakikasında gelişen Termal Belediyespor atağında Yusuf, attığı golle skoru 2-1’e getirdi.

Kalesinde gördüğü golden sonra oyunda dengeyi sağlayan Çınarcık Belediyespor, 9 kişi kalmasına rağmen beraberlik golü için Termal kalesine ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 73. dakikasında gelişen Sarı-Siyahlı ekibin atağında Selçuk, takımına 2-2’lik beraberliği getiren golü kaydetti.

Beraberlik golünden sonra adeta şaha kalkan Çınarcık Belediyespor, bu kez öne geçmek için Termal kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 90. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında ilk golün sahibi Ünsal bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının üçüncü golüne imzasını attı ve durumu 3-2’ye getirerek karşılaşmanın skorunu ilan etti.

Editör: TE Bilişim