Fujitsu Teknoloji Aracı'nda tanıtılan, Fujitsu'nun KOBİ'lere değer katan istemci, dizüstü bilgisayar, PC ve iş istasyonu ürünleri yoğun ilgiyle karşılandı. Fujitsu Teknoloji Aracı 30 Temmuz'a kadar Anadolu'daki KOBİ'lerle buluşmaya devam edecek. Fujitsu Türkiye'nin Intel işbirliğiyle bu yıl ikinci kez düzenlediği Fujitsu Road Show etkinliği kapsamında Fujitsu Teknoloji Aracı 24 Temmuz'da Yalova'da KOBİ'lerle bir araya geldi. Yalovalı işadamları ve teknoloji meraklıları Fujitsu'nun KOBİ'lere değer katan ürün ve çözümlerine büyük ilgi gösterdi.

 

Fujitsu Teknoloji Aracı, Road Show kapsamında Türkiye'yi turlamaya devam edecek. 30 Temmuz'a kadar Türkiye'nin batısını gezecek olan aracın bir sonraki durağı 25 Temmuz'da İznik olacak. Fujitsu Road Show etkinliği kapsamında ilk etapta 30 günde 30 merkez ziyaret edilecek. Fujitsu Teknoloji Aracı'nın ziyaret edeceği yerler arasında Keşan, Çanakkale, Ezine, Balıkesir, Ödemiş, Uşak, Söke, Isparta, Burdur, Yalvaç, Kumluca, Muğla, Akhisar, Manisa, Yalova, İznik, Çaycuma, Zonguldak, Bartın, Akçakoca ve Düzce yer alıyor. Fujitsu'nun üstün Japon teknolojisiyle geliştirdiği ve mükemmel Alman mühendisliğiyle ürettiği ürünleri Fujitsu Teknoloji Aracı'nda Türkiye'yi dolaşmaya, KOBİ'lerle buluşmaya devam edecek. Fujitsu Teknoloji Aracı 25 Eylül - 25 Ekim'de gerçekleşecek ikinci etapta ise Türkiye'nin doğusundaki KOBİ'lerle buluşacak.  

Daha az enerji tüketimi, 2D ve 3D grafik desteği

Her ölçekten ve bütçeden şirketin yeni teknolojilerden faydalanması gerektiği inancıyla hareket eden Fujitsu Türkiye, KOBİ'lere uygun maliyetlerle en son teknolojilere sahip olma fırsatını sunuyor. Fujitsu'nun KOBİ'lere yönelik istemcileri, LIFEBOOK dizüstü bilgisayarları, ESPRIMO PC'leri ve CELSIUS iş istasyonları yüksek performansları, enerjiyi verimli kullanmaları, yönetim ve kullanım kolaylığı gibi özellikleriyle KOBİ'lerin rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyor. Fujitsu'nun istemci ürünleri KOBİ'lerin sunucu bazlı sistemlere kolaylıkla erişebilmelerini sağlıyor. Uçtan uca çözüm sağlayan ürünler sunucu bazlı sistemlere geçişte KOBİ'lere ciddi ölçüde değer yaratıyor. FUTRO A300 istemci, sahip olma maliyetinde tasarruf sağlıyor. Fujitsu istemcilerinin sunduğu avantajlar arasında donanım, bakım ve onarım maliyetlerinden tasarruf, yönetim ve kullanım kolaylığı, mevcut PC ağlarına entegrasyon yer alıyor.  

 

ESPRIMO masaüstü PC serisi ile KOBİ'lere uygun maliyetli, yüksek performanslı çözümler sunuluyor. En yeni, üçüncü nesil Intel Core işlemcilerin kullanıldığı yeni ESPRIMO Mini PC kullanıcılara yüksek performansın yanı sıra daha az enerji tüketimi, daha az gürültü ve ısı gibi avantajlar da sağlıyor. FastOn'u destekleyen ESPRIMO PC teknolojisi sayesinde ise masaüstü bilgisayarları başlatma süresi kısalıyor. Fujitsu, monitör alanında ise geçtiğimiz yıl hem 2D, hem de 3D görüntüyü destekleyen ilk monitörünü piyasaya sundu. 23 inçlik, profesyonellere yönelik ürün ile kullanıcılar 2D ve 3D çalışmaları arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyor ve üç boyutlu gözlüklerle Real3D deneyimini yaşayabiliyor.

 

İş dünyası trendlerine uygun dizüstü bilgisayar ve tabletler

 

Fujitsu, iş dünyasının giderek mobilleşmeye başladığının; bu noktada güvenilirlik ve kullanılabilirliğin öneminin arttığının bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda LIFEBOOK, Ultrabook ve tablet ürünleri öne çıkıyor. Örneğin, STYLISTIC Q702 ürünü hem klavyesiz i5 işlemcili, vPro destekli güçlü bir Slate Tablet, hem de arzu edildiğinde klavyenin eklenmesiyle güçlü bir dizüstü bilgisayar işlevi görmesiyle dikkat çekiyor. Fujitsu, kurumların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak LIFEBOOK ürün gamını da genişletti. Gücünü en yeni, üçüncü nesil Intel Core işlemcilerden alan LIFEBOOK ürünleri 4G/LTE bağlantısı gibi özellikleriyle mobilite, modüler yuva gibi özellikleriyle ise esneklik sunuyor. Yaz aylarının başında piyasaya sunulan 17.3” ekranlı LIFEBOOK N532 ve NH532, 15.6” ekranlı LIFEBOOK AH532, 2.2 kg ağırlığında 15.6” ekranlı LIFEBOOK AH552/SL Slimbook, 18 mm inceliğinde, 1.57 kg ağırlığında 13.3” ekranlı LIFEBOOK UH552 Slimbook, 13.3” ekranlı, 1.6 kg ağırlığında vPro destekli LIFEBOOK S792, 1.57 kg ağırlığında 13.3” ekranlı LIFEBOOK UH572 ve 14” ekranlı LIFEBOOK U772 Ultrabook'larımız kurumların tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için tasarlandı. Fujitsu'nun LIFEBOOK U772 Ultrabook ürünü, 14” ekrana sahip 1,4 kg ağırlığındaki, 15,9 mm inceliğindeki Ultrabook ürünü dünyanın en hafif ürünü olmasının yanında vPro destekli dünyanın ilk kurumsal Ultrabook ürünü ve dünyada port replikatör destekli tek Ultrabook ürün olarak fark yaratıyor. Bunlara ek olarak STYLISTIC M532 Android Tablet ise 560 gr ağırlığı, 4 çekirdekli işlemcisi, Android 4.0 işletim sistemi ile kullanılabilirlik ve güvenliğin birleştirmesiyle iş dünyasındaki yeni Kurumsal Slate Tablet sınıfındaki yerini aldı.

 

 

Editör: TE Bilişim