Çağımızın en büyük icatlarından olan internet, sunduğu sayısız faydanın yanı sıra, çocuklar için gelebilecek tehlikelere de kapı açıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bu tehlikeye dikkat çekmek amacıyla bir kamu spotunu yayına soktu. Gerçek polislerin rol aldığı filmde, suçla ilişkili birçok kişinin internet yoluyla evlerimize girebileceğinin ve çocuklarımızın mağdur olabileceğinin altı çiziliyor.

Prodüksiyonu TNT Televizyonu tarafından Asyabahis gerçekleştirilen filme, Türkiye’nin en çok izlenen çocuk kanalı Cartoon Network ise sponsor olarak destek verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü, internetin bilinçli kullanımına yönelik yürüttüğü projelerine destek veren kuruluşlara, 4. Uluslararası Risk Altında ve Korunması Gereken Çocuklar Sempozyumu’nda birer şilt ile teşekkür etti. Şilti sempozyuma TNT ve Cartoon Network Televizyonları adına katılan PR Direktörü Burcu Apaydın aldı.
 
“Güvenli internet bilinçli kullanımla olur” sloganıyla Emniyet Genel Müdürlüğü’nün anne ve babalar başta olmak üzere tüm internet kullanıcılarına seslendiği kamu spotu, televizyon kanallarında yayınlanacak.
Editör: TE Bilişim