Bu hafta sizlere neler yazacağımı planlamıştım.Birden ekranda  gördüğüm patlama haberleri  beni derinden üzdü.

  Yine terör belası ülkemizi kalbinden vurmuştu.İstanbul’da patlayan bombalar birçok polisi-mizi ve vatandaşımızı yaşamdan kopardığı gibi;geride yaralılar ve gözü yaşlı insanları bıraktı.

  İçimiz yanarken komşularımızdan Suriye’de ve Irak’ta devam eden operasyon ve savaşlar tarifi yapılamayacak acılar meydana getiriyordu.Parçalan aileler  ,savrulan yaşamlar geleceği belirsiz ortamlar yaratıyor.

  Yanıbaşımızda meydana gelen olaylar en çokta bizleri etkiliyor.Terör yüzünden yurtlarından göç etmek zorunda kalan insanlar bir umutla ülkemize geliyorlar.Tekrar yaşama tutunmak ve ayakta kalabilmek uğruna.Gelecekleri adeta ellerinden alınmış.Kaybolan nesile ne demeli;ya-rınından korku duyar hale gelmişler.

  Bir ülkenin coğrafyası geleceğini şekillendirir derler.Ne kadar doğru bir söz.Sanki yurdumu anlatıyor.Bir yandan içimizde devam eden terör olayları;bir yandan da komşularımızda cere-yan eden olaylar ülkemizin huzurunu ve barışını tehdit eder hale geldi.

  Her şeye rağmen ülkemizin bütünlüğü için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.Sağduyuyu elden bırakmadan terörün bizleri ayrıştırmasına müsaade etmemeliyiz.Vatandaş olarak ke-netlenirsek bizleri kimse bölemez.

  Bunun yanında ülkeyi yöneten yöneticilerimizin sorumluluklarının fazla olduğunu hatırlat-makta fayda var.Halk ve yöneticiler birbirlerini her türlü önyargıdan uzak kucaklayabilirse her şeyin üstesinden geleceğimizi inancımla bu haftaki yazımı noktalıyorum.

  Önümüzdeki günler;sizlere güzel haberler vermek dileğiyle esen kalın…