2023-2024 sezonunda BAL’da şampiyon olup TFF 3. Ligine yükselme mücadelesi verecek olan Yeşilovaspor önceki gün Çağatay Polatdemir transferini açıklayarak büyük sükse yapmasının ardından iki iç transferini de duyurdu. Yeşil Mavili ekipte Sefa Demir’in sportif direktörlük görevine gelmesiyle birlikte teknik adamını Aytaç Yaka yardımcısını da Eren Özen olarak belirlemişti. Yeşil Mavili ekip 60 puanla Süper Amatör Kümede şampiyonluğun en etkili parçası olan kaleci Tunay Biçer ve orta sahanın genç yıldızı Muhammed Sönmez’i kadroda tutmayı başardı.

Her iki isimde kulüp başkanı Yalçın Oruç ve Sportif Direktör Sefa Demir’le görüşüp anlaşma sağladıktan sonra kendilerini Yeşilovaspor’lu yapan imzayı attılar.

Yeşil Mavili ekiple 21 maça çıkan tecrübeli file bekçisi Tunay Biçer kalesindeki başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekmişti. Sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda son bölümlerde forma şansı bulan Muhammed Sönmez Yeşilovaspor formasını 10 kez sırtına geçirirken 1 gol atma başarısı gösterdi.

“Bir kez daha şampiyonluk yaşamak istiyoruz”

İmza sonrasında konuşan Tunay Biçer ve Muhammed Sönmez,” Geçen sezonu şampiyonlukla tamamladık. İnşallah aynı başarıyı bu sezonda tekrarlamak istiyoruz. Bize güvenen başta başkanımız Yalçın Oruç’a, sportif direktörümüz Sefa Demir ve teknik direktörümüz Aytaç Yaka’ya teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Tunay ve Muhammed Yeşilovaspor’da Kaldı (4)Tunay ve Muhammed Yeşilovaspor’da Kaldı (3)Tunay ve Muhammed Yeşilovaspor’da Kaldı (2)Tunay ve Muhammed Yeşilovaspor’da Kaldı (1)

Editör: Rümeysa Şahin