Yalova’nın en başarılı aşçılarından olan ve örnek gösterilen Gültekin, şimdilerde ise ürünlerine sokak lezzetlerinin eşsiz tatlarını da sunmaya başladı. 50 yıllık kebap ustası Mustafa Tırtır’la birlikte kebap çeşitlerinin yanı sıra Antep usulü kelle paça çorbası ile adeta Yalovalıların midesine hitap ediyor.

Ürün çeşitliliğini arttıran Atta Pizza&Burger sokak lezzetlerinin önemli parçaları arasında yer alan mercimek çorbası, ezogelin, kelle paça, Adana, Urfa, ciğer, kuzu, tavuk şiş dürümün yanı sıra yine Adana, Urfa ,tavuk, tavuk kanat, kuzu ciğer, kuzu şiş, fıstıklı kebap, patlıcan kebap, domatesli kebap, beyti kebap, sarma beyti kebap, Ali Nazik ve karışık kebaplarının yanı sıra iki tatlı çeşidi sütlaç ve künefeyi Yalovalılarla buluşturuyor.  Bu eşsiz lezzetler için 02268120665 nolu telefondan ve Rüstempaşa Mahallesi İsmet Acar caddesi üzerinde bulunan Atta Pizza&Burger’den sipariş verebilmek mümkün.

“Yalovalıların hem midesine hem de cebine hitap ediyoruz”

50 yıllık kebap ustası olan Mustafa Tırtır,” Görkem Gültekin ustamla birlikte birlikte Atta Pizza&Burger’de sokak lezzetlerini Yalovalılarla buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın hem midesine hem de cebine hitap ediyoruz. Değerli Yalovalılar buraya gelerek mercimek çorbası, ezogelin, kelle paça çorbalarını gönül rahatlığı ile yerken, ayrıca Adana, Urfa, ciğer, kuzu, tavuk şiş dürümün yanı sıra yine Adana, Urfa ,tavuk, tavuk kanat, kuzu ciğer, kuzu şiş, fıstıklı kebap, patlıcan kebap, domatesli kebap, beyti kebap, sarma beyti kebap, Ali Nazik ve karışık kebaplarını afiyetle yiyebilirler. Evlerine sipariş verebilirler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim