2022 yılının son günlerine girerken Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine moral vermek için öğle yemeğinde onlarla zaman geçirdi.

Çınaraltı Çay Bahçesinde yapılan öğle yemeği etkinliğine Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve eşi Elif Soyer,  Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Yetiş, Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler birimi personeli ile Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katıldı.

Sosyal belediyecilik anlayışından hareketle yaşlılara her zaman destek olmak ve onların sorunlarına yardımcı olarak gönüllerini hoşnut etmek amacıyla çok sayıda projeye imza atan Çınarcık Belediyesi, 2022 son günlerinde huzurevi sakinlerini unutmayarak onlara hem eğlendirdiler hem de unutulmaz bir zaman geçirmelerine sebep oldular. Çınarcık'ın sevilen seslerinden Oğuzhan Tanrıverdi’de huzurevi sakinlerine müzik ziyafeti verdi.

2022 yılının son günlerinde Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan koca çınarlara, moral olması amacıyla öğle yemeğinde  bir araya gelindi. Böylesine güzel bir etkinlikle hem eğlendiklerini hem de unutulmaz bir zaman geçirdiklerini söyleyen bakımevi sakinleri, çok mutlu olduklarını belirterek Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim