Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Salman; “Mübarek üç ayların müjdeleyicisi olan Regaib Kandilinin tüm İslam Âlemine ve insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ederim” diyerek şunları dile getirdi; 
“Ülkemizde ve Dünya’da özellikle İslam Coğrafyasında ne yazık ki kardeşin kardeşi öldürdüğüne üzülerek şahit oluyoruz. Her kandilde, bayramda, önemli günlerde bu savaşların son bulması, barışın ve huzurun hakim olduğu bir Dünya’nın var olması temennisinde bulunuyoruz. Hiç kuşkusuz, böyle bir ortamda idrak edeceğimiz Regaip Kandili çok daha büyük önem arz ediyor.  Bu mübarek günde, Yüce Dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine özen göstermeliyiz. 
Regaib Kandilinin aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki değerlerimizin yaygınlaşmasına vesile olması dileğiyle, başta değerli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin kandilini kutlarım.”
Editör: TE Bilişim