Önceki konserlerini Ankara ve Antalya’daki Leman Kültür’lerde gerçekleştiren grup, Yalova’daki konserlerinde dinleyenleri yerlerine oturtmadı. Değişik türlerde müzik yapan grup, kendilerine has yorumlarıyla Yalovalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Grubun Vokalisti Tandile Nkonyenı, “Yalova’ya geldiğimizde insanların bize olan yaklaşımı ve samimiyetinden büyük bir keyif alıyoruz. Buraya geldiğimizde sadece eğlendirmiyoruz, bizde onlardan aldığımız enerji ile eğleniyoruz. Yalova halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Sütlü Kakao 2007 yılında Gitarda Hasan Özuğurlu, Saksafon ve Flütte Erman Mercan ve Vokalde Tandile Nkonyenı tarafından kuruldu. Gruba daha sonra Perküsyonda Evren Kaya katıldı. 2010 yılında Hasan'ı Amerika'ya yolcu eden gruba Gitar ve Vokalde Serdar Yazıcıoğlu dahil oldu. Grup kurulduğu günden bu zamana Ankara'nın ve Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki etkinliklerde, açılışlarda ve seçkin mekanlarda sahne alıyor. Tarz olarak raggea, funk, soul, disco türlerini benimseyen grup, teatral bir üslupla icra ettikleri Türkçe şarkılarla dikkat çekiyor.  Grup 31 Ekim’de İzmir Alsancak’ta, 2 Kasım’da Bornova’da, 7 Kasım’da Edirne’de sahne alacak.

 

Editör: TE Bilişim