Yalova Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Türkiye’de ilk olarak faaliyete sunulan ‘Çevreciyiz Bilgi Yarışması’na katılarak bugüne kadar başarılı olan yarışmacılar adına 83 fidan dikilecek.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 1 Nisan tarihi itibari ile yayına başlayan ‘Çevreciyiz Bilgi Yarışması’nda her yaş grubuna yönelik olarak hazırlanan sorularla çevre bilinci oluşturulması hedefleniyor. Aylık periyotlar halinde gerçekleştirilecek olan yarışmada çevre konularında eğlenceli bir biçimde yarışan yarışmacılardan 
ilk 3, ilk 20 ve ilk 50 sırayı alanlar değişik ödüllerle ödüllendirilecek. Ayrıca her 10 soruyu cevaplayanlar adına da bir fidan dikimi gerçekleştirilecek. Toplamda 50 soruyu doğru cevaplayana ise fidan dikim sertifikası ile birlikte Fahri Çevre Gönüllüsü sertifikası verilecek. 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, deneme yayınından itibaren bugüne kadar yapılan değerlendirme sonucunda mart ayında 17 kişi, 15 Nisan tarihi itibari ile de 66 kişinin fidan dikimine hak kazandığı belirtildi.
Editör: TE Bilişim