Sosyal medya hesabından yaşadığı manevi duygulara ilişkin paylaşım yapan Halit Güleç, Ramazan ayının ilk haftasını aile bireyleriyle geçirdiklerini belirterek, Ramazan ayının geri kalanında her akşam bir aileye konuk olacaklarını belirtti.

“Çat Kapı Bir Ailemizin Sofrasına Konuk Olacağız”          

Güleç yaptığı paylaşımda; “Çocukluğumdan beri Ramazan ayını bir başka severim. Tüm ailenin bir araya geldiği, kalabalık iftar sofraları, iftar sonrası uzun uzadıya devam eden hoş sohbetler ve tabi ki demli bir bardak çay eşliğinde yarı uykulu oturulan sahur masaları ve Ramazan ayının bereketi...

Çocukken oturduğumuz ana-babamızın masasına artık kendi çocuklarımız ile oturuyoruz ne mutlu bizlere. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının eşsiz huzurunu ilk hafta aile büyüklerimiz ile birlikte yaşadık.

Bu akşam itibari ile de çat kapı bir ailemizin sofrasına konuk olduk. Bayrama kadar da her akşam eşim Aynur Hanım ile birlikte kapıları çalmaya karar verdik. Böylece hem bir ailemize destek olacak, hem de ekmeğimizi bölüşeceğiz.

Bu fotoğraf karelerini sizlerle paylaşmayacağız amacımız bir nebze dokunabilmek yüreklere ancak asla incitmek değil.Bereketiyle gelen Ramazan ayında huzur paylaşmak, gönüllere dokunmak. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim