Kadıköy’de ekipler yoğun çalışıyor. Kadıköy Belediyesi ekipleri belde genelinde altyapı ve üstyapı bakım, onarım, düzenleme çalışmalarına son sürat devam ederken, kasisler renklendiriliyor. Kadıköy Belediyesinden yapılan açıklamada, “Trafikte tehlikeyi en aza indirmek ve görünürlüğü arttırmak amacıyla; kasis renklendirme çalışmalarımıza devam ediliyor. Ekiplerimiz, trafikte seyir eden araçların hızlı gitmesini önlemek ve yaya güvenliğini artırmak için yapılan hız sınırlayıcı kasislerin zemin boyama işlemlerine belirlenen çalışma programı kapsamında devam edecektir” denildi.

Kanalizasyon Hattı Arızaları Gideriliyor

Belde genelindeki kanalizasyon hatlarında bakım ve onarım işlemlerini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, oluşan altyapı problemlerini hızla çözüme kavuşturma adına çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir.

Fen İşleri Müdürlüğü Gün İçi Çalışmalarına Devam Ediyor

Belde genelinde vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğümüz, belde genelinde birçok alanda düzenlemeler yapıyor. Yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcımız Gökçen Şahin Eroğlu, sahada görevli ekiplerimiz ile bir araya gelerek çalışmaları takip etti.

Mezarlığın Çevre Düzeni Yapılıyor

Yeni mezarlık alanı olarak belirlenen arazide çevre temizlik ve düzenleme faaliyetleri ekiplerimizce yürütülmektedir. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Mehmet Şahin, ekiplerimizden bilgi alarak çalışmalar hakkında gerekli talimatları verdi.

Yağmur Suyu Mazgalları ve Izgaralar Tamir Ediliyor

Muhtemel olabilecek yağışlarda yaşanabilecek sel ve su taşkınlarına karşı erken önlem alarak mazgalların temizliğini yapan ekipler aynı zamanda bozulan mazgalların onarımını da yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzce sürdürülen temizlik ve onarım çalışmaları periyodik olarak devam edecektir.

Editör: TE Bilişim