Mevlid Kandili dolayısıyla belediye personellerini ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç hepsinin kandillerini kutladı. Bu kapsamda İtfaiye Müdürlüğü’ne de konuk olan Salman ve Güleç, personelle sohbet edip çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İtfaiye personelinin halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması adına çok önemli çalışmalar yaptığını belirten Salman, “İnsan hayatını korumak da kutsal bir görevdir. Bu mübarek gecede sizler bunu sağlamak adına görev yapıyorsunuz” dedi.
Salman, “Bu güzel gecede yapılan duaların ve iyiliklerin de önemi çok büyüktür. Sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, kederler de paylaşıldıkça hafifler. Bu aziz ve mübarek günün feyz ve bereketinden istifade etmek, görev ve sorumluluklarımızı hatırlamak, tarihten ders almak, iyi, doğru ve güzelin timsali olma yolunda azmimizi yenilemek, hepimiz için bir huzur vesilesi olacaktır. Mevlid Kandilinin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin her türlü dertlerden ve sıkıntılardan bir an evvel kurtulmasına, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.
Yalova İtfaiye Müdürü Murat Sevinç ise itfaiyede yapılan çalışmalar, personel sayısı ve araç parkı ile olaylara ulaşım süreleri hakkında da konuklarına bilgiler aktardı. Ziyarette İtfaiye Müdürlüğü personellerine tatlı da ikram edildi.

Editör: TE Bilişim