Son olarak Acarspor’da görev yapan Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi Başkan Yardımcısı Bahçekapılı’nın naaşı Yalova Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.

İlimizin en başarılı antrenörleri arasında yer alan Sami Bahçekapılı son dönemde yaşadığı rahatsızlığı atlatamazken tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde henüz 60 yaşında iken yaşamını yitirdi.

Sami Bahçekapılı’nın cenaze namazını akrabası Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı kıldırdı.  Kılınan cenaze namazının ardından Sami Bahçekapılı omuzlar üstünde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,  MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve siyasi parti üyeleri ile spor dünyasının birçok ismi katıldı.

Biz de Yalova Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi, yakınları ve sevenlerine ise başsağlığı diliyoruz.

Editör: TE Bilişim