Güvenlik görevlileri ve polis noktasına giderek bir cüzdan bulduğunu ifade etti. Yapılan araştırmalar sonucu Küçük’ün bulduğu cüzdan, sahibi Zehra Nur Altınpınar’a teslim edildi.

Cüzdanı Sahibine Teslim Etti

İçerisinde para ve ziynet eşya olan cüzdanı bulan temizlik işçisi Asuman Küçük; “Temizlik yaptığım esnada gözüme bir cüzdan çarptı. İlk başta korktum acaba içinde ne var diye. Sonra açtım içerisini yüklü miktarda para ve ziynet eşyası gördüm. İlk defa başıma gelen bu olay karşısında şaşırdım. Hemen görevli olan arkadaşların yanına giderek böyle bir cüzdan bulduğumu ifade ettim.  Yapılan anonslar ve incelemeler sonucu cüzdanın sahibini bulduk. Zehra Hanıma teslim ederek, günün anısına fotoğraf çekildik. Sonuç ne olursa olsun hepimiz insanız. Her insanın başına böyle olaylar gelebilir. Sağduyu ile hareket etmekte fayda var. Allah korkusu olan insanlarız, çok şükür bugüne kadar boğazımızdan bir lokma haram para geçmedi” şeklinde konuştu.

Terminal Müdürü Uyarıda Bulundu

Yalova Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal Müdürü Timuçin Biçer, son birkaç ay içerisinde terminalde ve otobüste unutulan 50’den fazla cüzdan bulunduğunu bildirdi. Cüzdan ve çanta sahiplerini tek tek bulduğunu ifade etti. Bu konuda vatandaşların otobüslerden inerken, ya da binerken oturdukları alanı kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim