Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği, eğitim ve sanat amaçlı gezilerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Sarıyer’de bulunan Atatürk Arboretumu ile Emirgan Korusu ve Üsküdar’a gezi düzenleyen dernek, çeşitli ağaç ve çiçek türleri ile Kız Kulesi’ni fotoğrafladı.

ARBORETUM, LALELER VE KIZ KULESİ

Önce, Belgrad Ormanı’nın güneydoğusunda 345 hektarlık alan üzerine kurulmuş, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’ne ait arboretuma giden dernek üyeleri, burada bulunan 1500’ü aşkın bitki türü ve doğal güzellikleri fotoğraflarına yansıttılar. Genç fotoğrafçıların eğitimine de katkı sağlayan hafta sonu etkinliğinde bir sonraki durak, Emirgan Korusu oldu. Birbirinden güzel laleler ve çeşitli bitki türleri ile başlayan fotoğraflamalar, portre ve sanatsal fotoğraf çekimleriyle sürdü. Akşam saatlerinde Üsküdar’a geçen Yalova Fotoğraf Atölyesi üyeleri, burada da Kız Kulesi ve İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliklerini görüntülediler.

“GEZİLERİMİZ EĞİTİM VE SANAT İÇERİKLİ”

Yalova Fotoğraf Atölyesi Derneği Başkanı Suat Gök, çok yararlı ve güzel bir sanatsal gezi gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yeni kurulan derneğimiz ile her hafta bir etkinlik yaparak üyelerimizin aktif katılımlarını sağlıyoruz. Değişik şehirler ve temaları fotoğraflarımıza yansıtarak, genç arkadaşlarımızın fotoğraf eğitimlerine ve bu sanatı daha çok sevmelerine katkıda bulunuyoruz. Düzenlediğimiz etkinlik, sanatsal ve kültürel gezilerle, Yalovamızın en aktif derneği olacağımızı söyleyebilirim. Gezimize destek olan ve iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim