Akmeşe, “Bu Meşaleyi Sizden Sonrakilere Taşımak Göreviniz Olacak Akmeşe, “Bu Meşaleyi Sizden Sonrakilere Taşımak Göreviniz Olacak

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yalova’daki eğitimin kalitesinin artışı için çeşitli projeler üretiyor. Bu kapsamda "Yalova'da Eğitimi Geliştirme Stratejisi"(YEGES) projesi oluşturulmuş ve geçtiğimiz aylarda tanıtımı gerçekleştirilmişti. 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan YEGES projesi için Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil Ibrahim Akmeşe, Yalova Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi(BİLSEM)’nin 4006-B TÜBİTAK Bilim Şenliğinin açılışını yaptı. Her standı ayrı ayrı gezerek öğrencilerin birbirinden farklı projelerini dinleyen Akmeşe, YEGES çalışmaları kapsamında diğer okullarda da devam edecek olan şenlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere kendilerini bilimle buluşturdukları için teşekkür etti.

yalova-ataturk-bilim-sanat-merkez-bilsem-bilim-senlik-tubitak (8)yalova-ataturk-bilim-sanat-merkez-bilsem-bilim-senlik-tubitak (9)yalova-ataturk-bilim-sanat-merkez-bilsem-bilim-senlik-tubitak (7)yalova-ataturk-bilim-sanat-merkez-bilsem-bilim-senlik-tubitak (5)

Editör: Arda Yavuz