00:30 TERMAL

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109 Yıl Dönümü dolayısıyla Termal’de de bir tören düzenlendi. Törende şehitler için saygı duruşunda bulunulup dualar edildi.

00:29 EĞİTİM

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü kutladı.

00:28 ÇINARCIK

Çınarcık’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma töreni yapıldı.

00:27 ÇİFTLİKKÖY

Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılı Çiftlikköy’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri İlçe Meydanında yapılan çelenk töreni ile başladı.

00:26 SPOR

Yalovalı voleybolcu Melisa Ayas, takımı Aras Kargo ile birlikte Vodafone Sultanlar Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Çiftlikköy Belediyespor altyapısından yetişen orta oyuncu, Karşıyaka, AVR Atletik, Yaşar Üniversitesi formalarını terlettikten sonra bu sezon spora ciddi yatırım yapan Aras Kargo için ter döktü.

00:25 SPOR

Yeşilovaspor:4 Burhaniye Belediyespor:2 Bölgesel Amatör Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Yeşilovaspor hem şampiyonluk hem de ikincilik yolunda kritik bir galibiyete imza attı.

00:24 SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) düzenlenen U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında ilimizi temsil eden Yalovaspor ve Yalovagücü elendi. A ve B Grubu şampiyonu olarak şampiyonada mücadele eden iki temsilcimizde organizasyona erken veda etti.

00:23 SPOR

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor:2 Yalovaspor:0 Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grupta mücadele eden Yalovaspor ikinci yarının ilk haftasında sürpriz aradı.

00:22 SPOR

Yalovalı Milli güreşçi İlayda Çin, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Uluslararası Zafer Kupası’nın ardından Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda da madalyayla ayrıldı.

00:21 SPOR

Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü:9 Altınova Belediyespor:0 Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ne en çok katılım gösteren takımlar arasında başı çeken Altınova Belediyespor tarihinin en kötü mağlubiyetini aldı.