00:28 ÇINARCIK

İnsan Hak ve Hürriyetleri ve İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nın Yalova Şubesi, Esenköy’de stant açarak arama ve kurtarma malzemelerinin tanıtımını yapacak ve destek olmak amacıyla kermes düzenleyecek.

00:27 TERMAL

2024 Emekliler Yılı kapsamında, Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından düzenlenen ikinci grup emekliler ile sabah kahvaltısının ardından Termal ilçesinde keyifli bir gezi turu gerçekleştirildi.

00:26 ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hurdaya ayrılmış malzemeleri geri dönüştürerek verimli bir çalışmaya imza atıyor.

00:25 SPOR

2024-2025 sezonunda tek hedefi Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde şampiyon olup TFF 3. Ligine çıkmak olan Yeşil Yalova FK transferlerine devam ediyor. Özcan Sert’in çalıştıracağı Yeşil Beyazlı ekip son olarak Yalovaspor’da şampiyonluk yaşayan ilimizin yetiştirdiği iki önemli yetenek Mustafa Serkan Demirel ve Orhan Pamukçu’yu kadrosuna kattı.

00:24 SPOR

Yalova Tenis Spor Kulübü’nün başarılı sporcularından Marina Şimşek, Samsun’da Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenlediği T400 Masters Turnuvasına damga vurdu. Hem tek kadınlar hem de çift kadınlarda mücadele eden Şimşek organizasyondan çifte zaferle ayrıldı. Samsun Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen T400 Masters Turnuvası toplamda 223 sporcu korta çıkıp dereceye girebilmek için mücadele etti.

00:23 SPOR

Yalova Belediyespor altyapı sporcuları, Bulgaristan’a hareket ederek Ardino(Eğridere) kentinde gerçekleştirilecek Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasında ter dökecekler. Yalovalı raketler organizasyon öncesi iş insanı İlhami Başkan’ın misafiri olarak yemek yediler.

00:22 SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü'nün UEFA ile yaptığı iş birliği ve yaklaşık 2 yıl süren çalışma neticesinde Antrenör Eğitim Programlarına UEFA C ve UEFA Kaleci B dahil edildi.

00:21 SPOR

2023-2024 sezonunda Semt77 Yalovaspor ile Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Ali Efe Barış, Manisa’dan vazgeçerek Çayırova Belediyesi ile anlaşma sağladı. Pınar Karşıyaka altyapısından yetişen 2002 doğumlu oyun kurucu, Haziran ayı içerisinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile el sıkışmıştı.

00:20 SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde gözünü şampiyonluğa diken Yalovaspor savunmasına yaptığı takviyelerle tabiri caizse bombaları patlattı.

00:19 MEDYA

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Suudi Arabistan’dan gelecek 10 seyahat acentesine yönelik bilgilendirme turları düzenleyecek.