Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nin gedikli takımlarından Altınova Belediyespor, 2023-2024 sezonunu küme düşme potasında bitirmeyi garantiledi. Bu sezonki son deplasmanına çıkan Sarı Yeşilliler, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olurken rakibine 1-0 mağlup oldu. Abdurrahman Güneş’in ekibi Statü gereği küme düşmesi daha önce kesinleşen temsilcimizin sezonu küme düşme potasında bitirmesi de netleşti. Temsilcimiz gelecek sezon Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek.
Balıkesir Ali Hikmet Paşa Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Erkan Erzen, Mehmet Aygen ve Ali İmran Genli hakem üçlüsü görev yaptı. Mücadeleye takımlar tempolu başladı. Genç bir kadro ile mücadele eden temsilcimiz karşısında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 43. Dakikadaki atağında Kemalata Döner’le golü bulup 1-0 öne geçerken bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. Altınova’da Ömer Furkan Öztürk 45+5. Dakikada kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. İkinci devrenin 50.dakikasında bu kez ev sahibinde Recep Güleç, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. İki takımın da 10’ar kişiyle mücadele verdiği karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında gol sesi çıkmadı ve Balıkesir ekibi, Kemalata Döner’in golüyle müsabakayı 1-0 kazanmayı başardı.

Heyecan Dolu Bir Hafta Başlıyor Heyecan Dolu Bir Hafta Başlıyor

Yalova Altinova Bolgesel Amator Lig Bal Super Kume Dusme Belediyespor (4)Yalova Altinova Bolgesel Amator Lig Bal Super Kume Dusme Belediyespor (2)

Editör: Arda Yavuz