T.C.

Koru Belediye Başkanlığından

BULUNDUĞU YER

CİNSİ VE NİTELİĞİ

MİKTARI

TAHMİNİ BEDELİ (Aylık) TL

GEÇİCİ TEMİNATI (TL)

İHALE TARİHİ

İHALE SAATİ

Atakent Mah. 13. Sokak No:2 Koru/Çınarcık/Yalova

15 m2 Tek Katlı Büfe Kiralama İşi

1 Adet

12.000,00 TL

360 TL

19/07/2023

14.00

1- Yukarıda özellikleri belirtilen mülkiyeti Koru Belediye’sine ait taşınmaz belirtilen tarih ve saatte 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile Koru Belediye Binası Toplantı odasın ihale komisyonu tarafından dosyadaki şartname gereğince kiralanması yapılacaktır.

2- İhaleye iştirak edebilmek için;

Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi (ikametgâh belgesi veya nüfus müdürlüğünden onaylı adres belgesi)

Adli sicil kaydı (Cumhuriyet başsavcılığı onaylı)

Tebligat için yasal yerleşim yerinden farklı bir adres bildireceklerin bunun için  Türkiye’de adres göstermeleri

Gerçek Kişiler;

T.C. Kimlik Numarasını, (kimlik fotokopisi) tüzel kişilerin ise vergi numaralarını (İmza Sirküleri) (aslı) bildirmeleri

Geçici Teminatı Çınarcık Halk Bankası TR61 0001 2009 3630 0007 0000 12 IBAN adresi T.C Koru Belediye Başkanlığı veya Koru Belediyesi’ne yatırmış olmaları (Dekontun İhale Komisyonuna İbraz  edilmesi zorunludur.)

Tüzel Kişiler;

Özel hukuk tüzel kişilerin, yukarıda belirtilen şartlarda ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri mesleki kuruluşların ihalenin yapıldığı yıl içinden alınmış sicil kayıt belgesi , son şeklini gösterir Ticari Sicil Gazetesi (Aslı veya Noter onaylı örneği ) ile Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile kişiliği tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri , kamu tüzel kişiliklerin ise yukarıda ‘(b ) ve (d ) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir  belgeyi vermeleri .

Geçici Teminatı Çınarcık Halk Bankası TR61 0001 2009 3630 0007 0000 12 IBAN adresi T.C Koru Belediye Başkanlığı veya Koru Belediyesi’ne yatırmış olmaları (Dekontun İhale Komisyonuna İbraz  edilmesi zorunludur.)

3-İsteklilerin ortak girişimi halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalanan ortaklık sözleşmesini vermek zorundadır.
4-İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Koru Belediye Binası Fen İşleri Müdürlüğünden görülebilir ve 100 TL bedeli ile temin edilir.

5-Sözleşmenin süresi 3 yıl (36 aydır.)

6- İstekliler ilanda ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, imzalı, şartname ve eklerin tamamen okunup kabul edildiğini, teklif edilen fiyatın rakam ve yazıyla birbirine uygun olarak teklif mektuplarını da içerir Tekliflerini iadeli taahhütlü olarak yukarıda belirtilen ihalenin yapılacağı adrese gönderebilirler. Ancak teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilecektir. Posta ile yapılan müracaatlarda ihale saatinden sonra gelen teklifler ile usulüne uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler kabul edilmez.

7-Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.

#ilangovtr Basın No ILN01854328