Büyükgümüş ve Akyol, Yalovalı Misafirlerini Ağırladı Büyükgümüş ve Akyol, Yalovalı Misafirlerini Ağırladı

yalova-chp-termal-yerel-secim-irtibat-ofis-belediye-baskan-aday-vekil-acilis (2)31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan seçimlere çok az bir zaman kala Yalova’da siyasal faaliyet yürüten partilerin büyük bir bölümü adaylarını açıkladı. Adaylarını belirleyen partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. 
Yalova’daki Merkez Belediye dahil olmak üzere bütün ilçeler ve beldelerde Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna duyuran Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçim öncesi çalışmalarına son hız devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi,yalova-chp-termal-yerel-secim-irtibat-ofis-belediye-baskan-aday-vekil-acilis (1) Termal’deki seçim irtibat ofisini kurdu. Ofisin açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ, Cumhuriyet Halk Partisi Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy, Cumhuriyet Halk Partisi Termal Belediye Başkan Adayı Sabriye Sultan Yalçın ve partiler katıldı.
yalova-chp-termal-yerel-secim-irtibat-ofis-belediye-baskan-aday-vekil-acilis (5)“Termal’de bir ilki başaracağız”
Ofis açılı için açıklama yayınlayan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı, “Yeşilin en güzel tonlarına sahip ilçemiz Termal'de seçim irtibat ofisimizi hizmete soktuk. İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, İlçe Başkanımız Selahattin Aksoy, il ve ilçe yöneticilerimizin katıldığı güzel bir organizasyonla 31 Mart yerel seçimin startını verdik. Termal'de bir ilki başaracağız, güzel ilçemizi halkçı ve sosyal belediyecilikle tanıştıracağız” ifadelerine yer verdi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-chp-termal-yerel-secim-irtibat-ofis-belediye-baskan-aday-vekil-acilis (4)

Editör: Arda Yavuz