31 Mart- 6 Nisan tarihleri arasında İtalya’nın Sardunya Adası’ndaki Cagliari kentinde düzenlenecek organizasyonda hem ilimizi hemde ülkemizi temsil edecek Yalova Anadolu Lisesi’nin başarılı raketleri Yalova Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tören ile uğurlandılar.
Yalova Anadolu Lisesi Müdür Vekili Derya Arıcı ve Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu’nun uğurladığı kafile ilk olarak İstanbul’a hareket ederken daha sonra uçakla İtalya’ya yol aldılar.
İtalya’ya giden kafilede Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar, Beden Eğitimi Öğretmeni Kenan Bektaş, sporcular Hüseyin Durmaz, Özgün Öztürk, Alparslan Gündüz ve Göktuğ’un yanı sıra Özel Bahçeşehir Koleji antrenörü Bayram Ali Yıldız ve Özel Bahçeşehir Koleji sporcuları Ziver Gündüz ve İbrahim Gündüz yer alıyor. Özel Bahçeşehir Koleji sporcuları ulusal karma takımlar maçında Türkiye’yi temsil edecekler.
Kafileye başarılar dileyen ve uğurlayan Yalova Anadolu Lisesi Müdür Vekili Derya Arıcı, “İlimizde şampiyon olduktan sonra Türkiye şampiyonluğunu da elde eden okulumuz masa tenisi takımı, İtalya’daki Dünya Şampiyonası’nda ellerinden geleni yaparak en iyi şekilde mücadele edecektir. Bu organizasyona katılacak sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.
Yalova Anadolu Lisesi sporcuları İtalya’da Yunanistan, Slovakya, İngiltere, İtalya, İrlanda, Polonya, Bulgaristan, Lüksemburg, Belçika, Guetamala, Çin Taipei, Porto Riko, İsrail ve Almanya’dan gelen takımlarla dünya şampiyonlu olabilmek için boy gösterecek.
SporcularımıB grubunda Çin Taipei, Fransa, Çek Cumhuriyeti ve Kuveyt ekipleriyle karşılaşacak. Yalovalı sporcular İbrahim ve Ziver’in yanı sıra İstanbul’dan Furkan ve Ankara’dan Ahmet, Çin Taipei, İngiltere, İtalya takımlarına karşı Türkiye formasıyla mücadele gösterecek.Uğur TEZCAN